Al vanaf €15,85 hosting op Windows NT / 2000 met IIS, met eigen domeinnaam, met Active Server Pages (ASP) en Frontpage en MS Access database support.
   woensdag 21 augustus 2019  
 Al vanaf EUR 15,85 per maand:  Active Server Pages
Al vanaf €15,85* per maand kunt u uw producten, diensten, evenementen en bedrijf wereldwijd presenteren via Internet. Met een website en email onder eigen firmanaam. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor websiteontwerp, -realisatie en -hosting door Internetdiensten.Net.
Wat heeft SMS met Internet te maken? Hoe te gebruiken? Kostenstructuur
SMS heeft helemaal niets met Internet te maken, maar de combinatie ervan opent hele interessante mogelijkheden om uw organisatie, producten of website te promoten of uw geboden diensten te ondersteunen.

SMS, of te wel Short Message Service, is het korte berichten verkeer dat van en naar mobiele telefoons kan plaatsvinden, nagenoeg wereldwijd.

Al enige tijd wordt ook via diverse websites de mogelijkheid geboden om vanachter de computer een bericht samen te stellen en te versturen naar een mobiele telefoon. Dit heeft als grote voordeel voor de verzender dat de tekst eenvoudig op een groot toetsenbord ingevoerd kan worden. 

Ook u als eigenaar van een website kunnen wij nu een dergelijke dienst bieden. U kunt daarmee bezoekers vanaf uw site een bericht laten versturen, waarbij u er voor zorgt dat er bij elk verstuurde bericht een kleine commerciŽle boodschap voor uw site of product meegezonden wordt. Naast de verwerking vanaf uw site kunt u tevens vanuit uw emailpakket een emailbericht met een bepaalde opmaak sturen naar onze email SMS gateway die de inhoud van de email analyseert en vervolgens deze als SMS-bericht verstuurt naar 1 of meerdere mobiele nummers.

Maar ook andere mogelijkheden staan u vrij, bijvoorbeeld het bevestigen van een online registratie via een SMS (zo bent u zeker van een correct ingevuld 06 nummer), of een "mailinglist" waarmee u opgegeven ontvangers regelmatig op de hoogte houdt van nieuwe ontwikkelingen of aanbiedingen van uw bedrijf, producten of website.

Misschien heeft u zelf een bepaalde toepassing in gedachten die u denkt hiermee te kunnen realiseren. Leg ons deze zonodig voor en wij beoordelen of dit met onze huidige service realiseerbaar is of dat we een maatwerkoplossing kunnen voorstellen.

Om van deze dienst gebruik te maken hoeft u geen extra abonnement af te sluiten, maar bestelt u van tevoren een hoeveelheid SMS berichten.

U krijgt daardoor een extra gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u de functies aan kunt roepen die wij u binnen uw ASP pagina's ter beschikking stellen. U maakt vervolgens uw formulier en roept de service aan met een functie, als volgt:
Send_txtSMS(
{userid},
{passw},
{1 of meer mobiele nrs.},
{de inhoud van het bericht},
{afzender} ).

Voorbeeld:
strResultaat = Send_txtSMS(
"XYZ",
"123",
"31655123456,31655654321",
"Dit is een testbericht 123",
"")

De functie geeft een resultaatcode retour waarmee u weet of de boodschap geaccepteerd is of niet.

(VBscript-) Functies voor het versturen van operator- of groupslogo's en ringtones zijn in de maak, de gateway ondersteunt de 8bits data SMS berichten in ieder geval (sommige GSM operators wellicht niet).


SMS is een telecommunicatiedienst, daardoor is de kostenstructuur vergelijkbaar van opbouw.

U sluit geen extra abonnement af maar betaalt per SMS bericht-ontvanger een vaste prijs ongeacht naar welk land. Van te voren koopt u een hoeveelheid berichten in, met een minimum van 50 berichten. Geen eisen aan verbruik.
De prijs daalt bij grotere aantallen, zie onderstaande tabel:

 

Prijs per SMS

Aantal EUR
100-999 0,15
1000-9999 0,14
10000-49999 0,12
>50000 Informeer..
 


U heeft het volledige SMS bericht (160 tekens) tot uw beschikking, zonder andermans reclame!

Wereldwijd bereik, in meer dan 90 landen, bij meer dan 240 mobiele telefonie operators.

 Voorbeeldformulier (klik de afbeelding voor een demo)

* Alle bedragen in euro, exclusief 21% BTW. Info@Internetdiensten.Net