Al vanaf €15,85 hosting op Windows NT / 2000 met IIS, met eigen domeinnaam, met Active Server Pages (ASP) en Frontpage en MS Access database support.
   maandag 23 september 2019  
 Al vanaf EUR 15,85 per maand:  SMS vanaf uw site
Al vanaf €15,85* per maand kunt u uw producten, diensten, evenementen en bedrijf wereldwijd presenteren via Internet. Met een website en email onder eigen firmanaam. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor websiteontwerp, -realisatie en -hosting door Internetdiensten.Net.
Maar hoe gaat dat dan, zo'n website en email ?  Website- en emailexploitatie
(virtual server hosting,
presence providing)

Er zijn een aantal stappen nodig om tot een succesvolle presentatie op Internet te komen. Een belangrijke stap heeft u reeds genomen door zich, op deze pagina's van Internetdiensten.Net, te laten informeren over de werkwijze, kosten en mogelijkheden.

Dus, om uw producten, diensten en bedrijf op Internet te kunnen presenteren dient u uw (commerciŽle) boodschap op een computer te plaatsen die permanent met het Internet verbonden is, wereldwijd bereikbaar voor uw doelgroep.


 

Voor slechts €15,85* per maand verzorgt Internetdiensten.Net deze serverinfrastructuur, als volgt:

 • http://www.uw-bedrijfs
  naam.nl (of .com .net .org)*
 • 75 MB www-ruimte
 • 2 GB dataverkeer
 • 25 pop email adressen
 • Onbeperkt aantal email verwijzingen
 • Onbeperkt bestanden up- en downloaden
 • 1 email verzendlijst (met max. 30 geadresseerden)
 • Automatische email beantwoorders
 • Active server pages
 • Microsoft® FrontPage® 2002 extensies
 • Noodstroom voorziening
Stap 1: Uw (commerciŽle) boodschap geschikt maken voor het medium Internet. Stap 2: De website beschikbaar stellen en houden op het Internet.
Het Internet omvat vele aspecten, maar om uw bedrijf te presenteren via Internet is het "World Wide Web" het meest belangrijke en toegankelijke onderdeel. Hiermee kunt u grafisch, interactief en wellicht dynamisch uw bedrijf, diensten, producten of evenementen kenbaar maken, met behulp van een "website".
Zo'n website is opgebouwd uit elektronisch opgemaakte en vormgegeven documenten die moeten voldoen aan bepaalde technische standaard regels maar ook aan (minder technische) impliciete en intuÔtieve regels. De bezoeker wordt op die manier geconfronteerd met teksten, tekeningen en foto's, maar ook met geluid of bewegende schermonderdelen en elektronische formulieren.

Zomogelijk interactief, zult u de bezoeker zoveel mogelijk moeten interesseren voor uw organisatie door leuke, mooie of informatieve onderdelen op uw site die eventueel kunnen leiden tot een commerciŽle actie (bijvoorbeeld een "online"-bestelling) . De gewenste informatie moet er dus te vinden zijn en vervolgens zal op een andere wijze een direct contact met uw bedrijf of met uw afzetkanaal tot stand gebracht moeten worden. Dit kan via de gebruikelijke communicatie middelen (telefoon, fax, post of een persoonlijk bezoek) of via het Internet met behulp van elektronische post (email) of een elektronisch bestelformulier.

Het ontwerpen, ontwikkelen en redigeren van een website kunt u zelf ter hand nemen of uitbesteden aan daarin gespecialiseerde bedrijven. Dergelijke bedrijven beschikken over de technische middelen en kennis om dit efficiŽnt naar wens voor u te verzorgen. 
Internetdiensten.Net is in staat om dit voor u te verzorgen of u daarbij te ondersteunen en informeert u graag nader over de mogelijkheden voor uw situatie. 
Uw website dient, nadat zij opgemaakt is, 24 uur per dag bereikbaar te zijn op Internet, duidelijk vindbaar op naam. Concreet houdt dit in dat de elektronische documenten op een "webserver" geplaatst worden die permanent met het Internet verbonden is en die bijvoorbeeld onder de naam www.uw-bedrijfsnaam.nl herkenbaar is. Het is mogelijk om zelf zo'n server in eigen beheer te hebben, maar er dient dan een permanente verbinding te zijn en er zullen technische en personele voorzieningen getroffen moeten worden om de apparatuur operationeel te houden.
Het is aan te raden om dit toch niet zelf te doen, het voordeel is minimaal terwijl de kosten voor het uitbesteden aan derden reuze meevallen.

Onder de term "website- en emailexploitatie" levert Internetdiensten.Net een dergelijke dienst namelijk al vanaf €15,85* per maand. U krijgt daarvoor speciale toegang tot de server en bent vrij om de inhoud van uw site te wijzigen. Verderop vindt u iets meer over de technische invulling van deze dienst, uitgebreide pakketomschrijving vindt u op de pakkettenpagina.
Stap 3: Onderhoud van uw website
De informatie op uw website zal op den duur verouderen, uitbreid of ingekrompen moeten worden (hoe vaak zit u niet op een site te lezen waarbij onderaan de pagina staat "... laatst gewijzigd op.... 1998", of ouder?). Wederom zelf of door derden kunt u dergelijke wijzigingen van de site doorvoeren.
* Alle bedragen in euro, exclusief 21% BTW. Info@Internetdiensten.Net