Al vanaf €15,85 hosting op Windows NT / 2000 met IIS, met eigen domeinnaam, met Active Server Pages (ASP) en Frontpage en MS Access database support.
   maandag 23 september 2019  
 Al vanaf EUR 15,85 per maand:  Real Audio
Al vanaf €15,85* per maand kunt u uw producten, diensten, evenementen en bedrijf wereldwijd presenteren via Internet. Met een website en email onder eigen firmanaam. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor websiteontwerp, -realisatie en -hosting door Internetdiensten.Net.
Wat is Internet ? Waarom op Internet ? Wat levert het op ?

Internet is een wereldwijd netwerk van onderling gekoppelde computers. Met deze computers wordt allerlei informatie gepubliceerd en uitgewisseld, kleurrijk vormgegeven, interactief te raadplegen voor eenieder die over Internettoegang beschikt.

Door ook uw bedrijf, organisatie, product, evenement of diensten op een dergelijke computer te presenteren, bereikt u een enorme doelgroep.
Internetdiensten.Net verhuurt de computercapaciteit, permanent gekoppeld aan het Internet, waarop u de publicatie en de elektronische postverwerking kunt laten verzorgen. Additioneel dient u  zelf al over Internettoegang te beschikken (analoog, isdn, adsl, kabel of elke andere vorm) om uw informatie aan te leveren, te wijzigen of uit te wisselen (of desnoods uitbesteedt aan derden).Het Internet groeit aan populariteit en vindt zijn intrede in alle lagen van de (wereld-)bevolking. Kinderen leren op school omgaan met computers en met het medium Internet, anderen hebben toegang via het bedrijf waar zij werken of hebben een aansluiting thuis.

Zondermeer zullen uw concurrenten het medium verkennen of wellicht al gebruiken voor het behalen van haar doelstellingen. Een aantal (van de vele) argumenten om ook zelf op internet aanwezig te zijn, zijn de volgende:

  • De reikwijdte van het medium is enorm, miljoenen nationale en internationale (potentiŽle) klanten kunt u bereiken met uw (commerciŽle) boodschap.
  • U kunt uw imago, naamsbekendheid en huisstijl uitdragen.
  • De kosten zijn laag, uw full color catalogus op Internet is stukken voordeliger dan de papieren equivalent.
  • Wijzigingen van product- of dienstinformatie is snel up-to-date te maken.
  • Ook tijdelijke acties of aanbiedingen kunnen snel gestalte krijgen.
  • Bezoekers kunnen interactief uw catalogus ervaren.
  • Veel gestelde vragen kunt u op voorhand al beantwoorden, dit kan lasten verlichtend werken voor uw bedrijf.
  • De bedrijfstijden zijn opeens verruimd tot 365 dagen per jaar en 24 uur per dag "OPEN".
  • Klanten zullen uw website als extra service ervaren.
  • Met email is tegen lage (lokale) kosten wereldwijde communicatie mogelijk.
Afhankelijk van de aard van uw website, kunt u deze gebruiken om online bestellingen te laten plaatsen of anderszins (e)commercieel uit te baten. Indirect kunnen kosten gereduceerd worden of levert de extra service en een snellere responsetijd een noodzakelijk concurrentievoordeel op.
U kunt onbeperkt uw acties, aanbiedingen en vacatures publiceren, dit kan op zichzelf staand of ter ondersteuning van publicaties in de andere media.

Zelfs kunt u bij ons uw diensten ondersteunen met behulp van gerichte SMS berichten.

Internetdiensten.Net,
levert Internet gerelateerde diensten aan bedrijven, organisaties, stichtingen, verenigingen en particulieren.

Het kan hierbij gaan om:

Een goede start maakt u door de pagina "realisatie" te raadplegen.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Vergelijk gerust onze pakketten met die van onze concurrenten, de faciliteiten die wij bieden vindt u nergens zo voordelig.

* Alle bedragen in euro, exclusief 21% BTW. Info@Internetdiensten.Net