Al vanaf €15,85 hosting op Windows NT / 2000 met IIS, met eigen domeinnaam, met Active Server Pages (ASP) en Frontpage en MS Access database support.
   maandag 23 september 2019  
 Al vanaf EUR 15,85 per maand:  Microsoft® FrontPage® 2000 en 2002
Al vanaf €15,85* per maand kunt u uw producten, diensten, evenementen en bedrijf wereldwijd presenteren via Internet. Met een website en email onder eigen firmanaam. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor websiteontwerp, -realisatie en -hosting door Internetdiensten.Net.
Categorien: Categorie  Website maken en onderhouden
(lokaal, Microsoft® FrontPage® extensies, upload)
Categorie  Algemeen
(voorwaarden, facturatie)
Categorie  Email
(instellingen, beheer, mailinglist, autoresponder)
Categorie  Hulpmiddelen
(programmatuur, apparatuur)
Categorie  Programmeren
(HTML, ASP, Javascript, VBscript, CGI-BIN, SSI)
Categorie  Active Server Pages
(voorbeelden, gebruik van standaard scripts, MS Access)
Categorie  Techniek
(IP adres, dataverkeer, anonymous FTP, telnet, Real audio/video)

Ik vind geen antwoord op mijn vraag, ik mis een categorie...

Kijk dan alsnog op ons: Supportforum,

of anders: Vertel het ons!

vraag Hoe maak ik een website? Hoe plaats ik die op jullie servers?
antwoord Een website is een verzameling van opgemaakte HTML pagina's. De eerste pagina waarmee de site opent heet index.asp. HTML pagina's zijn oorspronkelijk tekstpagina's die een browser vormgeeft aan de hand van vastgelegde opmaakcodes.
U kunt de pagina's dan ook met een willekeurige tekst-editor (bijvoorbeeld: notepad of kladblok, onder Windows) bewerken, maar dan moet u behoorlijk op de hoogte zijn van de opmaakcodes. Het is daarom handiger om een HTML-editor te gebruiken (of een "add-in" op een bestaande tekstverwerker) waarmee meteen de opmaak zichtbaar wordt en gebruiksvriendelijk gewijzigd kan worden. De meegeleverde Composer bij Netscape of FrontPage® 98 of 2000 van Microsoft® zijn van dergelijke HTML-editors, maar ook shareware en freeware versies kunnen al veel van de gewenste functionaliteit bieden.
U kunt uw website nagenoeg helemaal lokaal voorbereiden (dus offline, zonder connectie met internet) door in een nieuwe directory de pagina's bij elkaar en naar elkaar te laten verwijzen (let er wel op dat de verwijzingen "relatief" moeten zijn, d.w.z. dat ze onafhankelijk van de huidige directorynaam, als geheel, verplaatst kunnen worden). Een beter alternatief is om op uw eigen (Windows-) PC de Microsoft Personal Webserver te gebruiken, dan kunt u tevens Active Server Pages lokaal uitproberen.
Wanneer u vindt dat de pagina's publicatierijp zijn, kunt u ze aanleveren (uploaden) met een bestandsoverdracht programma (een FTP programma, bijvoorbeeld: "WS_FTP light"). U start een FTP sessie naar het doorgekregen IP adres of FTP hostnaam, logt aan, en kopieert (upload) de bestanden van uw lokale disk naar de ruimte op de internetserver.
Indien u over FrontPage® 98 of 2000 beschikt heeft u tevens andere mogelijkheden om u website te publiceren door gebruik te maken van de op onze servers aanwezige FrontPage® extensies.
vraag Dat klinkt behoorlijk ingewikkeld en tijdrovend, kunnen jullie dat niet voor ons doen?
antwoord Ook website ontwerp en creatie behoort tot de diensten die wij kunnen leveren. De tarieven zijn onderhevig aan de wensen en eisen en kunnen in overleg overeengekomen worden. Neem contact op als u meer wilt weten. Voorbeeldsites: Open monumentendag Bunnik, Van Litsenburg & Scholten, Van Rooij & CO en Didacticum.
vraag Melden jullie onze site voor ons aan bij zoekmachines?
antwoord Het aanmelden van de site bij zoekmachines is gratis zelf uit te voeren, u hoeft zich niet overal aan te melden, slechts bij de grotere en bekendste (Amerikaanse en Nederlandse). De desbetreffende zoeksites hebben vaak onderaan de pagina een verwijzing om dit te doen, bijvoorbeeld: "add url" of  "voegtoe". Daar geeft u uw www.-domeinnaam op en vervolgens wordt uw site binnen een bepaalde periode bezocht en ge´ndexeerd.
Wij doen dit niet voor u omdat u uw site eigenlijk helemaal gereed moet hebben. In ieder geval zult u bepaalde (voor een browser onzichtbare) HTML codes moeten verwerken in (minimaal) uw index.asp pagina. Twee van deze  zogenaamde META tags zijn: "keywords", waarin een aantal (voor uw site relevante) trefwoorden voor de zoekmachines zijn opgesomd; en "description", dit is de tekst die de zoekmachine laat zien bij zijn overzicht met zoekresultaten. In de "bronweergave" van deze pagina vindt u bijvoorbeeld de volgende metatags:

<
meta NAME="Keywords" CONTENT="internet, website, hosting, asp, active server pages, email, bedrijf, windows nt, presence, provider, voordelig, goedkoop, presenteren, ontwerp, onderhoud, pakket, frontpage, cgi-bin, script, ftp, ip, virtual server, domeinnaam, domainnaam, domainname, product, dienst, verzekering, homepage">

<
meta NAME="Description" CONTENT="Al vanaf F34,95* per maand kunt u uw producten, diensten, evenementen en bedrijf wereldwijd presenteren via Internet. Met een website en email onder eigen firmanaam. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor websiteontwerp, -realisatie en -exploitatie door Internetdiensten.Net.">

* Alle bedragen in euro, exclusief 21% BTW. Info@Internetdiensten.Net