Al vanaf €15,85 hosting op Windows NT / 2000 met IIS, met eigen domeinnaam, met Active Server Pages (ASP) en Frontpage en MS Access database support.
   maandag 23 september 2019  
 Al vanaf EUR 15,85 per maand:  veel ASP componenten
Al vanaf €15,85* per maand kunt u uw producten, diensten, evenementen en bedrijf wereldwijd presenteren via Internet. Met een website en email onder eigen firmanaam. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor websiteontwerp, -realisatie en -hosting door Internetdiensten.Net.
Categorien: Categorie  Email
(instellingen, beheer, mailinglist, autoresponder)
Categorie  Algemeen
(voorwaarden, facturatie)
Categorie  Website maken en onderhouden
(lokaal, Microsoft® FrontPage® extensies, upload)
Categorie  Hulpmiddelen
(programmatuur, apparatuur)
Categorie  Programmeren
(HTML, ASP, Javascript, VBscript, CGI-BIN, SSI)
Categorie  Active Server Pages
(voorbeelden, gebruik van standaard scripts, MS Access)
Categorie  Techniek
(IP adres, dataverkeer, anonymous FTP, telnet, Real audio/video)

Ik vind geen antwoord op mijn vraag, ik mis een categorie...

Kijk dan alsnog op ons: Supportforum,

of anders: Vertel het ons!

vraag Wat is een POP3 email account?
antwoord Met een POP3 email account kunt u elektronische post ontvangen in een eigen "postvakje" (een stukje harddiskruimte van de server) waar de berichten worden opgeslagen totdat ze verwijderd worden (dit gebeurt door ze op te halen met een POP3 "emailclient", programmatuur waarover u lokaal dient te beschikken).
Het standaard pakket biedt 20 unieke emailaccounts waarmee 20 verschillende personen een eigen postvakje met ieder een eigen naam en wachtwoord kunnen hebben.
vraag Hoe stel ik mijn lokale emailprogrammatuur in om mijn post op te halen?
antwoord In de client software moet u een extra account aanmaken waarbij de "inkomende postserver (POP3)" moet verwijzen naar: mail.{uw-domeinnaam}.nl, de "uitgaande postserver (SMTP)" moet verwijzen naar dezelfde smtp.{servernaam} die u al gebruikte om de email van uw inbelaccount te versturen. In een volgend veld moet de POP3-accountnaam (ADMIN) en het wachtwoord ingevuld worden. Om specifiek voor uw emailpakket de instellingen te zien klikt op het desbetreffende onderstaande plaatje:

vraag Wat is een email verwijzing (alias)?
antwoord Als u verschillende emailadressen wilt hanteren (bijvoorbeeld: verkoop@{uw-domeinnaam}.nl, inkoop@{uw-domeinnaam}.nl en info@{uw-domeinnaam}.nl) maar u bent enig gebruiker, dan zijn daar geen POP3 accounts voor nodig. Standaard verwijst elke willekeurige naam die voor de "@" staat naam uw ADMIN POP3 mailbox, en ontvangt u automatisch de post aan wie dan ook geadresseerd.
vraag Wat is email forwarding?
antwoord Het is wellicht handiger om de post niet in het postvakje te verzamelen maar om het meteen door te sturen naar uw huidige postvakje bij uw inbelaccount. U kunt dan de diverse berichten voor beide accounts in een keer op halen, maar dan dient u zo nodig de post lokaal te sorteren. Deze mogelijkheid heeft u met "forwarding".
vraag Wat is een autoresponder?
antwoord Een autoresponder is een emailadres binnen uw domein, welke automatisch een vast geformuleerd antwoord terugstuurd (ongeacht wat de inhoud van het toegestuurde bericht was). Dit wordt veel gebruikt om bijvoorbeeld een prijslijst automatisch te retourneren als er een willekeurig bericht gestuurd wordt naar, het door u gedefinieerde emailadres, prijzen@{uw-domeinnaam}.nl
vraag Wat is een mailinglist?
antwoord Een mailinglist is een lijst met (externe) emailadressen (standaard maximaal 30 stuks bij ons), die u op de lijst plaatst, waarnaar u in een keer eenzelfde bericht kunt versturen (door zelf dit bericht te adresseren aan maillist1@{uw-domeinnaam}.nl). Diverse instellingen zijn te wijzigen, zoals een standaard voorloop- of nalooptekst. Ook bestaat de mogelijkheid om externe emailadressen zich zelf te abonneren op (of zich te verwijderen van) de verzendlijst.
vraag Wat en hoe moet ik de emaildienst beheren?
antwoord U krijgt de beschikking over een aantal dialoogschermen via uw browser waarmee u nieuwe (pop3) postbussen en aliassen kunt aanmaken, verwijderen en wijzigen. Ook kunt een afwezigheidsmelding opgeven of de post doorsturen (forwarden), wachtwoorden wijzigen en de verzendlijst wijzigen (de standaard voorloop- of naloopteksten etc.) U heeft daar geen aparte programmatuur voor nodig, slechts uw browser die u connect met de opgegeven URL uit uw email met beheergegevens. Meer uitleg vindt u nog in ons supportforum, waarbij u als abonnee meer onderwerpen krijgt te zien als u aanlogt.
* Alle bedragen in euro, exclusief 21% BTW. Info@Internetdiensten.Net